Ostali proizvodi

VENECIJANERI

 

Venecijaneri predstavljaju veoma popularan i kvalitetan proizvod koji pruža zaštitu od sunca i neželjenih pogleda.  Širok spektar boja, pristupačna cena i laka montaža privlači veliki broj kupaca.

 

 

ROLO ZAVESE

 

Platnene roletne su opet u našim domovima i poslovnim prostorijama sada sa novim i kvalitetnijim, kako estetskim, tako i konstrukcijskim rešenjima. Funkcioniše uz pomoć tega koji služi za zatezanje platna izrađenog od plastificiranog aluminijuma i lančića koji služi za dizanje i spuštanje roletne. Novi materijali platnenoj roletni daju posebnu eleganciju. Takođe postoji i mogućnost ugradnje rolo zavesa na krovne prozore.

 

TRAKASTE ZAVESE

 

Trakaste zavese su elegantno i praktično rešenje za efikasnu zaštitu od sunca i spoljnih pogleda. Svojom šarolikom lepezom boja i dezena našle su primenu, pre svega, u kancelarijama, školama, poslovnim prostorima, a sve češće i u stanovima. Naročito su pogodne za velike staklene površine zbog jednostavnog rukovanja i doziranja prolaska svetlosti u prostoriju.

 

HARMONIKA VRATA

 

Idealno rešenje u skučenim prostorima, gde harmonika vrata svojim pravolinijskim kretanjem zauzimaju malo prostora kod otvaranja. Pokazala su se kao jedno od najjednostavnijih rešenja kako jednu prostoriju pregraditi u dve ili više manjih. Izrađuju se od PVC lamela i u nekoliko različitih boja.