Roletne

Roletne su dizajnirane su tako da pružaju zaštitu od sunčevih zraka, vetra, kiše, snega, hladnoće, buke i provalnika.
Proizvod namenjen svima koji žele da zaštite stolariju, a pritom da dobiju izuzetnu zvučnu i toplotnu izolaciju.
Ugrađuju se na sve tipove stolarije bez ikakvih problema, a u zavisnosti od boje stolarije možete staviti roletne iste boje čime dobijate izuzetan estetski efekat. Pored ugradnje, rešavamo sve moguće vrste kvarova na roletnama uključujući zamenu gurtne (trake), osovine, točka, automata (ukopavajućih i spoljnih), zamenu zastora i ostale popravke.

 

 

Aluminijumske roletne se sastoje od aluminijumskih lamelica. Svaka lamelica je ispunjena poliuretanom što predstavlja odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju.
Lamelice su plastificirane i postoji veliki asortiman boja. Aluminijumske lamelice su znatno čvršće, izdržljivije i manje podložne uticaju spoljnjih vremenskih faktora, ne rđaju, ne nagriza ih voda, ni vazduh, otporne su na sunčevu svetlost i  ne menjaju boju dugi niz godina.

Plastične roletne su izradjene od PVC letvica koje nisu ispunjene poliuretanskom izolacijom i imaju manju čvrstoću i otpornost na spoljne uticaje. Plastične roletne su jeftinije od aluminijumskih, ali su znatno kraćeg veka trajanja i nisu preporučljive za velike otvore naročito ako su stalno izložene sunčevoj svetlosti. Boje u kojima se proizvode: bela, siva i boja drveta. Karakteriše ih dobra zvučna i termička izolacija. Lako se ugrađuju i održavaju.

Takođe nudimo zamenu starih drvenih zastora novim u ALU ili PVC varijanti.