Komarnici

Muka Vam je od komaraca, muva i ostalih insekata? Mrežice koje imate su stare, prašnjave ili iscepane i ne možete ih lako skloniti kada Vam ne trebaju? Mi imamo rešenje za Vas! To su rolo i plise komarnici.

Moderni  komarnici – mreže za komarce predstavljaju veoma elegantno i funkcionalno rešenje u borbi protiv komaraca i svih drugih vrsta insekata. Izrađuju se od visokokvalitetnih aluminijumskih profila i fiberglas mrežica. Mogu se montirati na sve tipove prozora. Ne zahtevaju nikakvo održavanje, niti smanjuju vidljivost i omogućavaju nesmetanu crkulaciju vazduha. Njihova najveća prednost je činjenica da u svakom trenutku možete da pomerite mrežicu ukoliko Vam nije trenutno potrebna i vratite je bez ikakvih poteškoća. Pored ugradnje, vršimo i popravke fiksnih i rolo komarnika (zamena mrežice, opruge i slično).

PLISE (PLISIRANI) KOMARNIK

Plise komarnici su moderna alternativa standardnim komarnicima. Posebno su  dizajnirani za balkonska vrata i imaju horizontalno kretanje. Mreža je plisirana (naborana), izdržljiva je i ne ostećuje se prilikom upotrebe. Plise komarnici su veoma jednostavni za upotrebu i moguće ga je ostaviti otvorenog u bilo kom položaju.

ROLO KOMARNICI

Rolo komarnici su idealno rešenje za vaše prozore. Njihovo vertikalno kretanje čini ih jednostavnim za rukovanje. Rolo komarnici zauzimaju veoma malo prostora, mogu se koristiti sezonski, jer kad nisu neophodni jednostavno uvuku u kutiju. Montiraju se sa spoljne strane direktno na prozor ili preko roletne. Takođe ih je moguće montirati i na krovne prozore.

FIKSNI KOMARNICI

Fiksni komarnici imaju ram od PVC ili ALUMINIJUMA i zategnutu mrežu. Postavljaju se sa spoljne strane prozora.

KOMARNICI SA ŠARKOM

Komarnik na šarku se postavja na balkonska ili ulazna vrata. U standardnoj verziji ima prečku po sredini zbog ojačanja.